Bărbatul din Hunedoara care a trântit un copil la pământ, condamnat la închisoare

ărbatul din Hunedoara care a trântit un copil la pământ, condamnat la închisoare / Foto: Pixabay
ărbatul din Hunedoara care a trântit un copil la pământ, condamnat la închisoare / Foto: Pixabay

Bărbatul din Hunedoara care a rănit grav un copil în parc, după ce l-a trântit cu fața de pământ,  a fost condamnat la închisoare.

Judecătoria Hunedoara l-a condamnat pe bărbatul care a rănit grav un copil în parc, după ce l-a trântit cu fața de pământ, la trei luni de închisoare pentru violenţă în familie, victima fiind fiul concubinei acestuia, un băiat în vârstă de opt ani. El va trebui să plătească despăgubiri în valoare de 500 de lei familiei victimei sale, scrie realitateadehunedoara.net.

Sentinţa nu este definitivă, putând fi contestată cu apel. Bărbatul  este în arest preventiv de cinci luni și a fost trimis în judecată de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Hunedoara pentru tentativă de omor, după ce, în luna februarie, a trântit în cap un băiat de 13 ani, într-un parc din Hunedoara.

VEZI ȘI: Copil trântit la pământ de un bărbat, într-un parc din Hunedoara. Agresorul, reţinut de poliție

Cum s-a întâmplat totul

Pe lângă băiețelul de 13 ani care a fost agresat, și copilul său în vârstă de 8 ani a suferit o corecție fizică. Imaginile video apărute la acea vreme în spațiul public au șocat opinia publică. 

„În fapt, inculpatul, la data de 7 februarie 2021, în jurul orelor 15:35, pe fondul unei stări tensionate generată de cearta dintre persoana vătămată minoră în vârstă de 13 ani şi un alt minor în vârstă de 8 ani – fiul concubinei sale, care se aflau în parcul de joacă pentru copii, situat în spatele blocului G2 de pe bulevardul Dacia din municipiul Hunedoara, loc în care se aflau atât copii, cât şi persoane adulte, a prins-o pe persoana vătămată minoră cu mâinile de gât, a ridicat-o la aproximativ doi metri înălţime (deasupra capului inculpatului), după care a proiectat-o cu putere de pământ, producându-i o fractură de os occipital cu dehiscenţă de doi mm, leziune care necesită 25-30 zile de îngrijiri medicale pentru vindecare”, arătau reprezentanţii Parchetului de pe lângă Tribunalul Hunedoara.

 

Psihologul Leca: Universul virtual ne oferă iluzia controlului

„Din punct de vedere psihologic, putem să spunem despre acest domn că și-a depășit majoritatea atribuțiilor și că a dorit să arate cine este puternic. În fața cui? În fața unui copil de 13 ani. De ce? Din frustrarea că nu poate controla universul real în care există. Universul virtual ne oferă iluzia controlului. Universul real ne obligă să facem față și unor dispute pe care noi le acceptăm sau nu. El a acceptat să se încaiere cu un copil și nici măcar nu a înțeles de ce face acest lucru. Din frustrare? Da. Dintr-o tulburare de comportament? Categoric, da. Din frica de a nu pierde, adică din anxietate.”, a spus psihologul Radu Leca la DC NEWS, despre acest caz, în luna februarie.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel