Bărbatul care i-a furnizat Mădălinei Manole Furadanul, reținut de DIICOT

Sorin Urziceanu, bărbatul  care i-a furnizat Mădălinei Manole Furadanul cu care acesta s-a sinucis, a fost prins, joi noapte, în flagrant, de DIICOT Timişoara când debarca, în apropierea vămii arădene Turnu, doi cetăţeni irakieni care urmau să treacă ilegal graniţa în Ungaria, scrie pressalert.ro.

[caption id="attachment_365291" align="alignleft" width="310"] Foto: pressalert.ro[/caption]

Ofițerii DIICOT au găsit asupra lui Sorin Urziceanu 200 de euro, partea sa pentru transport. O altă parte din bani a ajuns la cei doi senegalezi care i-au racolat pe irakieni. Anchetatorii au stabilit faptul că în ultima perioadă, Urziceanu a transportat mai multe grupuri de migranţi pentru a părăsi ilegal ţara, un grup de şapte persoane fiind capturat, săptămâna trecută, în apropierea vămii Cenad. Toţi cei cinci au fost duşi pentru audieri la sediul DIICOT Timişoara.

“Nu este vorba de nici un ban. Este vorba de lipsa de colaborare dintre Poliţia de Frontieră Timişoara. Vă spun mai multe când ies”, a susţinut Urziceanu când a fost dus, încătuşat, la audieri.

 Sorin Urziceanu a fost condamnat la trei ani de închisoare cu suspendare și un termen de încercare de șapte ani, în 6 septembrie 2011, de Tribunalul București, fiind găsit vinovat pentru că a vândut pe internet substanța interzisă. Furadanul a fost cumpărat de o fană a Mădălinei Manole care l-a folosit, sinucigându-se cu ajutorul acestei substanțe în noaptea de 13/14 iulie 2010.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel