Bărbatul care a distrus o terasă cu maşina, CERCETAT sub control judiciar

Bărbatul care, deşi avea permisul suspendat, a intrat intenţionat cu maşina în terasa unui local din centrul municipiului Satu Mare distrugând-o, va fi cercetat sub control judiciar.

"În data de 10.06.2017, în jurul orelor 19.45, în timp ce dreptul său de a conduce era suspendat, numitul T. F. N. a condus un autoturism marca Audi în Piaţa 25 Octombrie din municipiul Satu Mare, şi, cu intenţie, a intrat într-o terasă amenajată, distrugând mesele şi scaunele cu care aceasta era mobilată, cauzând un prejudiciu în cuantum de 4000 lei. Conducătorul autoturismului şi-a continuat deplasarea prin zona pietonală, unde se aflau şi copii, arătând semne obscene, strigând şi înjurând persoanele prezente, ceea ce a condus la indignarea şi terifierea publicului', conform unui comunicat.

Bărbatul este cercetat în stare de libertate, sub control judiciar, pentru comiterea a trei infracţiuni. 'Astfel, în cauza înregistrată la Parchetul de pe lângă Judecătoria Satu Mare s-a dispus punerea în mişcare a acţiunii penale cu privire la săvârşirea infracţiunilor de distrugere, (...) conducerea unui vehicul fără permis de conducere (...) şi tulburarea ordinii şi liniştii publice, (...) toate cu aplicarea art. 38 alin. (1) Cp, iar faţă de inculpat procurorul de caz a dispus luarea măsurii controlului judiciar pe o durată de 60 de zile, în sarcina acestuia instituindu-se o serie de obligaţii', se mai arată în comunicat.  

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel