Bărbatul care a anunțat că a amplasat bombe cu gaz sarin, ARESTAT

Foto ilustrativ
Foto ilustrativ

Au fost alerte cu bombe cu gaz sarin în București, pe Aeroportul Otopeni și-n Gara de Nord, după ce un bărbat a sunat marți la 112 și a sesizat că au fost amplasate dispozitive explozive. 

În urma verificărilor, amenințarea nu s-a confirmat. 

Bărbatul care a sunat la 112 a fost depistat în Ploiești în aceeași zi în care a dat alerta cu bombă. 

Procurorii DIICOT Braşov efectuează cercetări faţă de bărbat şi pentru săvârşirea altor trei infracţiuni asemănătoare. Potrivit anchetatorilor, pe data de 18 aprilie 2018, în jurul orei 17,50, bărbatul a apelat 112 afirmând că se află în posesia unei cantităţi de material explozibil pe care intenţionează să-l detoneze în Piaţa Unirii din Bucureşti. Pe 16 noiembrie 2018, la ora 23,35, acesta a apelat 112, comunicând operatorului că în două ore un avion al unei companii aeriene va exploda pe Aeroportul Otopeni. Bărbatul este bănuit şi că, pe data de 19 decembrie 2018, orele 19,59 şi 20,06, a sunat la 112, transmiţând că un avion al unei companii aeriene va sări în aer pe Aeroportul Internaţional Henri Coandă.

Curtea de Apel Braşov a dispus, astăzi, arestarea preventivă a bărbatului.  Instanţa a admis propunerea formulată de procurorii Serviciului Teritorial Braşov al DIICOT şi a dispus arestarea preventivă a inculpatului pentru 30 de zile.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel