Bărbat urmărit internațional, prins la frontieră

Un bărbat cu dublă cetățenie, urmărit internațional, a fost prins de polițiștii de frontieră. Acesta era cercetat pentru constituirea unui grup infracțional. 

Un bărbat cu dublă cetăţenie, română şi ucraineană, dat în urmărire internaţională pentru săvârşirea infracţiunii de constituire de grup infracţional organizat, a fost reţinut de poliţiştii de frontieră, se arată într-un comunicat transmis, marţi, de Serviciul Teritorial al Poliţiei de Frontieră Galaţi.

Potrivit sursei citate, în Punctul de Trecere a Frontierei Galaţi rutier s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor necesare trecerii frontierei de stat, pentru a intra în ţară, ca pasager într-un autoturism înmatriculat în România, un bărbat cu dublă cetăţenie, în vârstă de 56 ani.

Cercetat pentru constituirea unui grup infracțional

La controlul de frontieră, s-a constatat că pe numele bărbatului era emisă o alertă de punere în aplicare a unui mandat de arestare, predare sau extrădare, emis de autorităţile din România, pentru săvârşirea infracţiunii de constituire de grup infracţional organizat, acesta având de executat o pedeapsă privativă de libertate de patru ani.

Bărbatul a fost predat unei echipe operative din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale al IPJ Galaţi în vederea luării măsurilor legale care se impun.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel