Bărbat, ucis într-un autoturism, în Târgu-Neamț. Cel care i-a luat viața a sunat la 112

Imagine cu rol ilustrativ / Sursa foto: Pexels (mentatdgt)
Imagine cu rol ilustrativ / Sursa foto: Pexels (mentatdgt)

Un bărbat a fost ucis în interiorul unui autoturism, în Târgu-Neamţ, după izbucnirea unui conflict.

Purtătorul de cuvânt al IPJ Neamţ, agentul principal Georgiana Puşcaşu, a declarat că în interiorul autoturismului se aflau patru persoane din localitatea Vânători-Neamţ, iar la un moment dat între doi bărbaţi a izbucnit un conflict. Sesizarea la 112 a fost făcută de un bărbat în vârstă de 31 ani care a reclamat faptul că a fost agresat de victimă şi a reacţionat cu un cuţit, scrie Agerpres.

"Din primele cercetări efectuate a reieşit că, în timp ce bărbatul în cauză se deplasa cu un autoturism pe o stradă din Târgu-Neamţ, în care se aflau alte trei persoane, pe fondul unui conflict izbucnit spontan, ar fi fost lovit de una dintre acestea, în vârstă de 38 de ani, din Vânători-Neamţ, moment în care bărbatul de 31 de ani l-ar fi agresat cu un obiect tăietor-înţepător. Ulterior, asupra bărbatului de 31 de ani ar fi fost exercitate acte de violenţă. În urma conflictului, ambii bărbaţi au suferit leziuni, fapt pentru care au fost preluaţi şi transportaţi la spital pentru îngrijiri medicale, însă în urma leziunilor suferite, a fost constatat decesul bărbatului de 38 de ani", a precizat purtătorul de cuvânt al IPJ Neamţ.

O echipă operativă formată din poliţişti din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale şi criminalişti efectuează cercetarea la faţa locului, în vederea stabilirii circumstanţelor în care s-a produs evenimentul în cauză.

Ancheta se desfăşoară sub coordonarea procurorului criminalist din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Neamţ. Persoana bănuită de comiterea infracţiunii se află în custodia poliţiştilor. 

Crima care a îngrozit Londra: Un român de 64 de ani a fost condamnat la închisoare pe viață

Un român, care a ucis o tânără cu un fierăstrău și apoi a îngropat-o într-un parc din nordul Londrei, a primit închisoare pe viață. Neculai Paizan, în vârstă de 64 de ani, a negat uciderea tinerei Agnes Akom, în vârstă de 20 de ani, dar a fost condamnat pentru crima în cauză săptămâna trecută la Old Bailey.

Acesta a lovit-o pe Agnes de cel puțin 20 de ori în cap cu unealta electrică. Poliția a transmis că nivelul de violență a fost cu adevărat oribil și se presupune că totul a pornit de la refuzul tinerei de a-i oferi favoruri intime bărbatului, scrie BBC. Paizan a fost condamnat la închisoare pe viață cu o pedeapsă minimă de 22 de ani.

Judecătorul Richard Marks a spus: ”Este clar din dovezi că rămâneți într-o stare completă de negare a ceea ce ați făcut în acea frenezie a violenței care i-a luat viața acelei tinere la vârsta de 20 de ani.”

Akom, care era cunoscută sub numele de Dora, a fost văzută ultima dată pe 9 mai 2021, părăsindu-și casa din Brent, nordul Londrei. Cazul a fost tratat inițial ca cel al unei persoane dispărute, un altul din cele 100 raportate zilnic în metropola britanică. Cele mai multe persoane sunt găsite, dar, după o săptămână, dar nici urmă de Akom.

Citește mai departe>>

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel