El este bărbatul ucis de un RECHIN. Avea 35 de ani. ”Răni catastrofale”. Mai multe plaje din Sydney, ÎNCHISE - VIDEO

Bărbat ucis de un RECHIN. Mai multe plaje din Sydney, ÎNCHISE / Foto: Pixabay, de PIRO4D
Bărbat ucis de un RECHIN. Mai multe plaje din Sydney, ÎNCHISE / Foto: Pixabay, de PIRO4D

Un bărbat a fost ucis de un rechin în Sydney, iar mai multe plaje au fost închise.

UPDATE:

Bărbatul ucis de rechin este Simon Nellist din Wolli Creek, un instructor de scufundări certificat. Salvatorii au spus că acesta a suferit răni ”catastrofale” în atac. El ar fi înotat în apropiere de plaja Little Bay. Bărbatul avea 35 de ani, scrie ABC News.

Pe rețele de socializare, Nellist are postate mai multe fotografii din timpul scufundărilor, care îl arată ca un mare iubitor al oceanului. Instructorul de scufundări a făcut parte din Scuba Diving Social Club din sudul orașului Sydney.



Știrea inițială:

Este panică în Sydney, după ce un bărbat ar fi fost ucis de un rechin atunci când înota în apă. Mai multe plaje din metropola australiană au fost închise după ce un înotător a murit în ceea ce se crede că a fost primul atac mortal al unui rechin în oraş din ultimii circa 60 de ani, informează Agerpres, citând DPA.

Serviciile de urgenţă au fost chemate miercuri la ora 16:35 (09:35 GMT) pe plaja Little Bay, la aproximativ 15 kilometri sud-est de centrul oraşului Sydney, "după primirea unei sesizări potrivit căreia un rechin a atacat un înotător", a precizat joi poliţia din New South Wales într-un comunicat de presă.

Autorităţile şi echipele de salvare "s-au deplasat la faţa locului şi au localizat rămăşiţe umane în apă", a precizat comunicatul, adăugând că nu au fost furnizate alte detalii pe moment.

Ce spun martorii. Bărbatul ar fi fost ucis de un rechin alb de 4 metri



Presa locală a citat martori care au declarat că înotătorul a fost atacat de ceea ce au descris drept un rechin alb de aproximativ 4 metri lungime.

Potrivit Daily Mail, victima este un expat britanic în vârstă de 35 de ani, pe nume Simon Nellist, un experimentat instructori de scufundări.

O purtătoare de cuvânt a serviciilor de ambulanţă din New South Wales a declarat că deşi paramedicii au fost chemaţi la Little Bay Beach, "înotătorul suferise răni incompatibile cu viaţa, iar aceştia nu au mai putut face nimic".

Ultimul atac mortal al unui rechin în Sydney a avut loc în 1963



Consiliul local din Randwick a confirmat că mai multe plaje care aparţin de această suburbie estică a oraşului Sydney, printre care Little Bay, Malabar, Maroubra, Coogee, Clovelly şi La Perouse au rămas închise joi, în condiţiile în care "salvamarii folosesc drone şi jeturi ski-uri pentru a verifica zona în caz de alte apariţii de rechini".

Ulterior, poliţia a declarat că şi alte plaje situate mai la sud, cum ar fi Cronulla, au fost, de asemenea, închise. Potrivit presei locale, ultimul atac mortal al unui rechin în Sydney a avut loc în 1963.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel