Bărbat, ucis de trăsnet. Unde se afla

Un cioban a fost omorât de trăsnet, iar o casă a ars.

Un cioban care se afla cu oile pe câmp în satul Gelu din judeţul Satu Mare a murit, după ce a fost lovit de trăsnet, informează, sâmbătă, ISU Satu Mare.

Potrivit sursei citate, sâmbătă, în jurul orei 11.30, cazul a fost anunţat la ISU Satu Mare. La faţa locului s-a deplasat SMURD Terapie Intensivă Mobilă (TIM), fiind constatat decesul ciobanului. De asemenea, două dintre oi au murit, după ce au fost lovite de trăsnet, precizează ISU Satu Mare.

Bilanţul situaţiilor de urgenţă generate de trăsnet de sâmbătă dimineaţa până în prezent mai relevă că în localitatea Turţ acoperişul unei case a ars. Totodată, dintre cele 11 tone de fân care se aflau în şură, opt tone au ars, iar trei tone au fost degradate.

ISU Satu Mare anunţă că nu s-au înregistrat victime şi că o vacă, un viţel şi patru porci au fost evacuaţi din şură, iar flăcările au fost stinse de pompieri. Potrivit sursei citate, la Bixad structura de lemn a acoperişului unei case a ars. De asemenea, la o altă casă lovită tot de trăsnet acoperişul fumega. În aceste cazuri nu s-au înregistrat victime, iar pompierii au stins flăcările, a precizat ISU Satu Mare.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel