Bărbat reținut după ce și-a înjunghiat soția. Ea refuzase un ordin de restricție pentru soț

Violenta domestica
Violenta domestica

Un bărbat din județul Vaslui a fost reţinut după ce şi-a înjunghiat soţia. Conform autorităților, femeia tocmai refuzase un ordin de restricţie pentru soţ.

Un bărbat de 43 de ani, din comuna Ştefan cel Mare, a fost reţinut de poliţişti şi va fi prezentat, luni, instanţei cu propunere de arestare preventivă, după ce şi-a agresat soţia, scrie Agerpres. 

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Vaslui, din cauza unor conflicte în familie, pe numele bărbatului fusese emis, în urmă cu o săptămână, un ordin de restricţie, dar soţia l-a iertat.

Ce se arată în ancheta polițiștilor

"În urma cercetărilor efectuate, poliţiştii vasluieni au stabilit că, pe fondul unor conflicte anterioare, bărbatul şi-a lovit soţia, cu un cuţit, în zona toracică. În urma agresiunii, persoana vătămată, o femeie în vârstă de 31 de ani, a suferit o plagă înjunghiată, leziune traumatică care va necesita 7-8 zile de îngrijiri medicale pentru vindecare. Faţă de bărbat a fost emis un nou ordin provizoriu de protecţie. Menţionăm că faţă de acesta a fost dispusă o măsură similară şi în data de 19 octombrie, însă, în faţa instanţei de judecată, în data de 24 octombrie, persoana vătămată a precizat că nu doreşte emiterea unui ordin de protecţie faţă de soţul său", se arată într-un comunicat de presă transmis de IPJ Vaslui.

Cercetările sunt continuate de către poliţişti, în vederea probării întregii activităţi infracţionale a bărbatului.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel