Bărbat, reţinut după ce a făcut exhibiţionism de natură sexuală în faţa unor eleve

Un bărbat de 37 de ani, din municipiul Hunedoara, a fost reţinut de poliţişti fiind acuzat de fapte de exhibiţionism şi de natură sexuală explicită în faţa unor eleve, tinerele fiind abordate atunci când mergeau sau veneau de la şcoală, a informat joi Inspectoratul de Poliţie al Judeţului (IPJ) Hunedoara.

Ancheta a arătat că în ultimul an individul a recurs la mimarea unor acte sexuale în faţa a 40 de tinere fete, eleve de şcoală sau liceu, pe care le pândea în diverse locuri.

Cercetările poliţiştilor au început după ce împotriva bărbatului două eleve de 16 ani au depus o plângere în care au sesizat faptul că în timp ce se deplasau prin curtea exterioară a stadionului din Hunedoara, un individ a mimat în faţa lor acte de natură sexuală.

'În urma extinderii cercetărilor în cauză, poliţiştii au mai stabilit că alte 38 de eleve, din clasele VII - XII, (...) au fost abordate de către suspect în diferite locuri publice, în timp ce se deplasau înspre sau dinspre şcoală', se arată într-un comunicat al IPJ Hunedoara, remis AGERPRES.

Pe numele suspectului poliţiştii au întocmit un dosar de cercetare penală pentru comiterea infracţiunii de ultraj contra bunelor moravuri. Suspectul a fost reţinut pe o perioadă de 24 ore şi urmează să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Hunedoara, în vederea luării măsurilor legale. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel