Bărbat reţinut de poliţişti după ce a incendiat locuinţa fratelui său

Foto: Pixabay
Foto: Pixabay

Polițiștii din Vaslui au reținut un bărbat care a dat foc locuinței fratelui său. 

Un bărbat în vârstă de 26 de ani din comuna Băceşti a fost reţinut de poliţişti după ce a dat foc locuinţei fratelui său, au informat reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Vaslui, scrie Agerpres. 

"În urma cercetărilor efectuate, poliţiştii Secţiei 6 Poliţie Rurală Negreşti au stabilit faptul că, pe fondul unei stări conflictuale mai vechi şi al consumului de alcool, bărbatul în vârstă de 26 de ani ar fi incendiat o dependinţă de tip paravan de la domiciliul persoanei vătămate. În urma incendiului, dependinţa a fost distrusă integral, prejudiciul cauzat prin comiterea faptei fiind estimat la 1.000 lei. În cursul zilei de sâmbătă, în baza probatoriului administrat, poliţiştii au luat faţă de bărbatul în vârstă de 26 de ani măsura reţinerii pe o perioadă de 24 de ore. Acesta urmează a fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Vaslui cu propunerea luării unei măsuri preventive", precizează un comunicat de presă transmis de IPJ Vaslui.

Poliţiştii continuă cercetările în vederea probării întregii activităţi infracţionale a bărbatului. 

Un vasluian și-a bătut copiii cu biciul

Un bărbat în vârstă de 70 de ani din comuna Ibăneşti a fost arestat preventiv, sâmbătă, pentru comiterea infracţiunii de violenţă în familie, au informat reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Vaslui, conform Agerpres. 

Potrivit unui comunicat de presă transmis de IPJ Vaslui, în cursul zilei de vineri, Direcţia Generală de Asistenţă şi Protecţia Copilului Vaslui a sesizat Poliţia Municipiului Bârlad cu privire la faptul că doi fraţi minori, în vârstă de 12 şi 8 ani, refuză să se întoarcă la domiciliu din cauza comportamentului violent al tatălui acestora.

Minorii au nevoie de îngrijiri medicale

"În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de violenţă în familie. În urma cercetărilor efectuate, poliţiştii Secţiei 3 Poliţie Rurală Bârlad au stabilit că, pe data de 3 octombrie, pe fondul consumului de alcool, bărbatul de 70 de ani şi-ar fi agresat copiii, în gospodărie, lovindu-i cu un bici în zona gambelor. Ca urmare a agresiunilor, cei doi minori au suferit leziuni traumatice ce necesită până la două zile de îngrijiri medicale pentru vindecare. În acest moment, minorii sunt securizaţi într-un centru de specialitate. Iniţial, faţă de bărbatul cercetat a fost dispusă măsura preventivă a reţinerii, pentru 24 de ore. În cursul zilei de sâmbătă, 9 octombrie 2021, acesta a fost prezentat Judecătoriei Bârlad care a dispus măsura arestării preventive, pentru 30 de zile", precizează IPJ Vaslui.

Cercetările sunt continuate de către poliţiştii bârlădeni, în vederea probării întregii activităţi infracţionale a bărbatului, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Bârlad. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel