Bărbat prins în flagrant cu sute de droguri la el. A fost reținut pe loc

Polițiștii de combatere a criminalității organizate și procurorii  D.I.I.C.O.T. din Alba Iulia au prins în flagrant delict un bărbat, de 42 de ani,  în timp ce ar fi încercat să vândă peste 300 de comprimate de MDMA.

Luni, 2 noiembrie, în localitatea Ocna Mureș, polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Alba Iulia, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T. – S.T. Alba, au efectuat cercetări într-un dosar de trafic de droguri de mare risc, în care ar fi implicat un bărbat, de 42 de ani, din comuna Bucerdea, județul Alba, se arată într-un comunicat de presă. 

Acesta a fost depistat în timp ce ar fi încercat să vândă 348 de comprimate de MDMA, despre care există suspiciunea că provin din Germania. 

A fost reținut pe loc 

În urma audierilor, față de bărbat a fost dispusă reținerea pentru 24 de ore, iar, ulterior, a fost prezentat în fața magistraților Tribunalului Alba, care au dispus cercetarea sa în stare de arest preventiv, pentru introducerea în țară de droguri de mare risc și trafic de droguri de mare risc. 

Cercetările continuă în vederea documentării întregii activități infracționale.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel