Bărbat muşcat de urs în Vrancea. Locuitorii din zonă, avertizaţi prin RO-ALERT

urși
urși

Un bărbat din comuna Vidra, judeţul Vrancea, a fost muşcat de urs miercuri seara. Locuitorii din zonă au fost avertizaţi prin Ro-ALERT. 

"Miercuri seara, la ora 20,37, ISU Vrancea a emis un mesaj RO-ALERT către locuitorii satului Viişoara, comuna Vidra, prin care a fost semnalată prezenţa unui urs în zonă", a declarat, pentru Agerpres, purtătorul de cuvânt al ISU Vrancea, Cristina Pârvu.

În cursul serii de miercuri, la numărul unic de urgenţă 112 a fost sesizat faptul că un bărbat care păzea o cireadă de vite la marginea unei păduri situate la limita dintre comunele Vidra şi Vizantea a fost atacat de un urs. La faţa locului s-au deplasat echipaje ale serviciului de ambulanţă care au acordat primul ajutor bărbatului, ulterior acesta fiind transportat la spital. De asemenea, în zonă se află şi echipaje ale Poliţiei şi Jandarmeriei pentru a cerceta împrejurimile.

Atacul, într-o zonă izolată

"Incidentul s-a produs într-o zonă izolată din comuna Vidra, la limita cu Vizantea. Un alt bărbat, care a văzut ce s-a întâmplat, a sunat imediat la 112. Animalul ar fi plecat deja de la locul unde a avut loc atacul", a declarat primarul comunei Vidra, Silviu Pintilie.

La faţa locului s-au deplasat echipaje ale serviciului de ambulanţă pentru a acorda primul ajutor victimei, dar şi echipaje de poliţie şi jandarmi pentru a cerceta zona.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel