Bărbat mort în Capitală, în timpul vijeliei. Primăria Capitalei, detalii importante

Un bărbat de 42 de ani a murit, miercuri seară în București, după ce crengile unui copac s-au desprins și l-au lovit. 

”În seara zilei de 20 septembrie, în jurul orei 21,20, pe Şoseaua Viilor din Capitală a avut loc un incident în urma căruia un bărbat şi-a pierdut viaţa. Din pricina rafalelor puternice de vânt, crengile unui copac s-au rupt şi l-au lovit pe I.B - în vârstă de 42 de ani - cauzându-i răni mortale. Potrivit declaraţiei familiei sale, bărbatul venise să-i aducă un pachet surorii. În momentul în care a coborât din maşină, I.B a fost lovit puternic de copacul rupt. Chiar dacă în zonă se aflau afişe prinse de o bandă de delimitare - prin care se menţiona faptul ca arborele reprezintă un pericol - bărbatul a ignorat avertizarea, iar crengile copacului aflat în curtea imobilului de pe Şoseaua Viilor - smulse de vânt - l-au accidentat mortal. La o prima verificare a Direcţiei Control din cadrul PLMB a reieşit faptul ca imobilul în curtea căruia se afla arborele rupt de vânt aparţine societăţii Kandia Dulce SA”, a informat Primăria Municipiului București.

[citeste si]

Gabriela Firea a declarat, miercuri seara, la Antena 3, că toţi copacii aflaţi pe spaţiul privat, aşa cum este cazul celui care a căzut în Bucureşti peste un om, se află în responsabilitatea proprietarilor respectivelor imobile sau curţi. Copacul se afla în curtea fabricii Kandia.

”Toţi copacii, precum şi cel care a căzut în această seară, şi, din nefericire, a omorât un om, Dumnezeu să-l odihnească, care sunt pe spaţiul privat, sunt în responsabilitatea respectivilor proprietari de imobile şi de curţi. Copacii din parcuri şi de pe aliniamentele stradale sunt în administrarea ADP-urilor de sectoare care ani de zile au fost ţinuţi cu avize de toaletare sau defrişare în caz de regres şi de declin (...) pentru că unor funcţionari, în anii trecuţi, le era frică să dea acele avize pentru că săreau toate ONG-urile din Bucureşti şi creau atmosferă şi făceau mitinguri şi proteste”, a spus Gabriela Firea, la Antena 3.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel