Bărbat, incendiat de soție. Motivul gestului șocant

Ambulanta
Ambulanta

Un bărbat de 47 de ani din comuna Ieud a ajuns la spital cu arsuri de gradul 2 şi 3 pe corp, după ce soţia sa l-a incendiat.

Un bărbat de 47 de ani din comuna Ieud a ajuns la spital cu arsuri de gradul 2 şi 3 pe corp după ce, în urma unor altercaţii verbale cu soţia sa, aceasta l-a incendiat, a precizat purtătorul de cuvânt al IPJ Maramureş, Cecilia Grozavu

Potrivit acesteia, evenimentul produs în noaptea de luni spre marţi a fost preluat de Secţia 2 Poliţie Rurală Bogdan Vodă care a fost sesizată prin apelul de urgenţă 112 despre faptul că, în curtea unei locuinţe din comuna Ieud, o femeie în vârstă de 43 de ani a aruncat cu benzină pe soţul ei în vârstă de 47 de ani şi i-a dat foc.

Arsuri gradul II şi III

Bărbatul a fost transportat la spitalul din Sighetu Marmaţiei pentru acordarea de îngrijiri medicale, iar femeia a fost internată la Secţia Psihiatrie din spital. În cauză se efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracţiunii de tentativă la omor. Cercetările se desfăşoară sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Maramureş.

Surse medicale din cadrul Spitalului Municipal Sighetu Marmaţiei au precizat că bărbatul are arsuri gradul II şi III, cu precădere de la brâu în sus, la nivelul capului, gâtului şi toracelui şi la ambele mâini. Acesta a fost stabilizat şi transportat la Spitalul Judeţean de Urgenţă (SJU) din municipiul Baia Mare. Prognosticul medicilor din cadrul SJU Baia Mare este unul rezervat şi se are în vedere transferul pacientului către o clinică de arşi din Bucureşti.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel