Bărbat înarmat cu un cuţit, reţinut de poliţişti în Braşov

Jandarmeria
Jandarmeria

Un bărbat din Brașov a fost reținut de jandarmii din Brigada Mobilă Brașov după ce a înjunghiat o persoană în abdomen, în urma unui conflict.

Forțele de ordine au fost anunțate prin 112, puțin după ora 22, că un individ aleargă cu un cuțit în zona 13 decembrie, de la periferia orașului.

"În seara zilei de 22 august  2019, în jurul orelor 22.15, în urma unui apel 112 ce indica faptul că un bărbat aleargă cu un cuțit în mână în zona 13 decembrie din Brașov, Registrul Auto Român, a fost direcționat echipajul de intervenție din cadrul Grupării de Jandarmi Mobilă BUREBISTA Brașov care s-a deplasat în zona indicată, identificând și reținând un bărbat care a recunoscut că a fost implicat într-o altercație cu un grup de 3 bărbați, lovindu-l pe unul dintre ei în zona abdomenului cu cuțitul. Persoana rănită a fost transportată la spital, iar agresorul și celelalte persoane implicate au fost conduse la secția de Poliție pentru continuarea cercetărilor. Din informațiile inițiale a reieșit faptul că victima prezenta răni superficiale și este în afara oricărui pericol", a transmis Inspectoratul Judeţean de Jandarmerie Braşov. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel