Bărbat înarmat cu un cuțit, împușcat mortal de polilțiști pe Aeroportul Charles de Gaulle din Paris

Bărbat înarmat cu un cuțit, împușcat mortal de polilțiști pe aeroportul Charles de Gaulle din Paris - Foto Pexels
Bărbat înarmat cu un cuțit, împușcat mortal de polilțiști pe aeroportul Charles de Gaulle din Paris - Foto Pexels

Un bărbat care agita un cuţit a fost împuşcat mortal miercuri dimineaţă de un poliţist pe aeroportul Roissy Charles de Gaulle, unul din cele două principale aeroporturi din Paris, relatează France Presse, citând surse aeroportuare şi din cadril poliţiei pariziene.

'Poliţia a neutralizat în această dimineaţă un individ ameninţător, aflat în posesia unei arme albe, pe aeroportul Roissy Charles de Gaulle', a indicat prefectura poliţiei din Paris pe contul său Twitter. Incidentul s-a produs în zona terminalului 2F în jurul orei locale 08:20 (06:20 GMT). 'O persoană fără adăpost îi deranja pe agenţii de securitate, care au chemat poliţia de frontieră (PAF) să ajute la evacuare sa', a indicat o sursă aeroportuară.

Bărbatul s-a îndepărtat, în timp ce îi insulta pe poliţişti, apoi s-a întors şi a scos un cuţit. Unul dintre poliţişti a făcut apoi uz de arma din dotare, potrivit unor surse din cadrul forţelor de ordine franceze. Un fotoreporter AFP, care a asistat la incident, a explicat că 'un bărbat înalt de culoare a agitat spre poliţişti un obiect care arăta ca un cuţit'.

El nu a dat curs somaţiei forţelor de ordine şi a continuat să înainteze, un poliţist deschizând atunci focul asupra sa. 'A fost tras un singur foc', a indicat acesta. Victima a fost pusă pe targă şi evacuată într-o zonă inaccesibilă pasagerilor, a mai spus fotoreporterul AFP.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play
DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel