Bărbat împușcat la o partidă de vânătoare - UPDATE

Bancul zilei
Bancul zilei

Un bărbat a fost împuşcat accidental, vineri dimineaţă, în timpul unei partide de vânătoare care se desfăşura pe un fond de vânătoare din comuna Vidra, potrivit Inspectoratului de Poliţie Judeţean Vrancea.

Update

Un bucureştean în vârstă de 55 de ani a murit după ce a fost împuşcat accidental în timpul unei partide de vânătoare, vineri, pe un fond de vânătoare din comuna Vidra, potrivit Inspectoratului de Poliţie Judeţean Vrancea.

"Prin apel 112 am, fost sesizaţi de către un bărbat despre faptul că, în timp ce se afla la vânătoare în zona Vidra, un bărbat ar fi fost împuşcat în mod accidental. Din nefericire, victima, un bărbat de circa 55 de ani din Bucureşti, a decedat", a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Vrancea, agent-şef adjunct Paula Enache.

La faţa locului s-a deplasat o echipă operativă a IPJ Vrancea, precum şi un echipaj al Serviciului de Ambulanţă Vrancea, care a constat decesul bărbatului.

Potrivit poliţiei, zona în care s-a produs evenimentul este situată la circa cinci kilometri de satul Burca, comuna Vidra, pe un teren accidentat.

În cauză a fost sesizat Parchetul de pe lângă Tribunalul Vrancea, pentru continuarea cercetărilor. 

Știrea inițială

"Prin apel 112 am, fost sesizaţi de către un bărbat despre faptul că, în timp ce se afla la vânătoare în zona Vidra, un bărbat ar fi fost împuşcat în mod accidental", a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Vrancea, agent-şef adjunct Paula Enache.

Potrivit unor surse apropiate anchetei, victima ar fi un bucureştean, care ar fi fost împuşcat accidental chiar de partenerul său de vânătoare, un localnic din comuna Vidra.

O echipă operativă s-a deplasat la faţa locului, pentru cercetări. 

Vezi și: Reținut după ce și-ar fi violat iubita până când femeia a murit

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel