Bărbat, împușcat de un tânăr într-o parcare din Craiova

Bărbat, împușcat de un tânăr într-o parcare din Craiova / Foto: Pixabay
Bărbat, împușcat de un tânăr într-o parcare din Craiova / Foto: Pixabay

Un bărbat a fost împușcat de un tânăr într-o parcare din Craiova.

Scene șocante în Craiova. Un bărbat a fost împușcat de un tânăr în parcarea unui bloc, transmite Realitatea Plus. Victima, în vârstă de 43 de ani, a ajuns la spital cu brațul stâng rănit. Polițiștii l-au identificat deja pe atacator. 

Este vorba despre un bărbat din oraș, în vârstă de 29 de ani, cercetat acum pentru tentativă de omor. Acesta a coborât din mașină cu fața acoperită și a tras mai multe focuri de armă asupra bărbatului. La fața locului a ajuns o ambulanță, dar și polițiștii. Victima a fost transportată la spital acolo unde medicii i-au acordat îngrijiri medicale. Ulterior, bărbatul rănit a refuzat să rămână internat în spital. Mai mult, acesta nu a vrut să depună nici plângere împotriva agresorului.  Deocamdată nu se știe dacă cei doi se cunoșteau sau dacă între ei ar fi existat vreun conflict mai vechi. Oamenii legii au deschis o anchetă și urmează să stabilească cum s-a întâmplat exact totul. 

Româncă de 20 de ani, împușcată în cap de iubitul italian de 47 de ani

O tânără de 20 de ani, din județul Brașov, a fost împușcată în cap de iubitul său italian în vârstă de 47 de ani, scrie Știri Diaspora, care citează Știrile Kanald D. Se pare că totul a pornit de la o ceartă. Cei doi locuiau într-un cartier rezidențial din localitatea Tărlungeni, iar incidentul s-ar fi produs pe fondul consumului de alcool, în urmă cu o săptămână. După ce tânăra și iubitul ei ar fi băut împreună, între aceștia ar fi izbucnit o ceartă care ar fi degenerat. Bărbatul s-ar fi năpustit asupra fetei cu pumnii și picioarele, iar apoi ar fi împușcat-o în cap cu un pistol cu aer comprimat.

Apelul la 112 a fost dat chiar de către victimă. Tânăra  le-a povestit polițiștilor, ulterior, tot ce s-a întâmplat. La fața locului s-a deplasat de urgență și un echipaj medical, iar românca a fost transportată imediat la spital, pentru îngrijiri medicale. Bărbatul a fost arestat. El este cercetat acum pentru violență în familie, uz de armă fără drept și nerespectarea regimului armelor și munițiilor.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel