Bărbat împușcat de un polițist în Argeș. SMURD-ul intervine

Un echipaj SMURD a fost solicitat, luni, în comuna argeşeană Teiu, pentru a-i acorda asistenţă medicală unui bărbat care ar fi fost împuşcat de un poliţist.

   Poliţiştii argeşeni au făcut uz de armă, luni, împotriva unui bărbat cu probleme psihice din comuna Teiu, care i-a atacat în timpul unei intervenţii.

Potrivit unui comunicat al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Argeş, agenţii de la Secţia de Poliţie Rurală Leordeni au intervenit pe raza localităţii Teiu, pentru imobilizarea unui bărbat de 37 de ani, cunoscut cu probleme psihice, care s-ar fi manifestat violent faţă de alte persoane.

'Bărbatul în cauză nu s-a supus somaţiilor, a încercat să fugă şi să se opună imobilizării, manifestându-se agresiv faţă de poliţişti, pentru prinderea şi imobilizarea acestuia fiind efectuat uz de armă. Cu ocazia imobilizării, a fost efectuat uz de armă asupra bărbatului, ca urmare a faptului că acesta a încercat să folosească împotriva poliţiştilor obiecte tăietor-înţepătoare pe care le avea asupra sa', se precizează în comunicat.

Un echipaj SMURD a fost solicitat, luni, în comuna argeşeană Teiu, pentru a-i acorda asistenţă medicală unui bărbat care ar fi fost împuşcat de un poliţist. Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Argeş, persoana pentru care a fost solicitat echipajul medical este conştientă şi cooperantă, conform AGERPRES.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel