Bărbat împușcat de polițiști în Prahova. Ce încerca să facă

Scene desprinse parcă din filme în această seară într-o localitate din Prahova. Un bărbat a fost împușcat de polițiști. Iată motivul. 

Un bărbat a fost împuşcat în braţ vineri seara după ce a fost prins în flagrant de poliţişti în timp ce încerca să sustragă mai multe bunuri dintr-o societate privată din localitatea Zamfira, a informat IPJ Prahova, scrie Agerpres. 

Potrivit sursei citate, poliţiştii din Boldeşti-Scăeni au fost sesizaţi prin apel 112, cu privire la faptul că o persoană încearcă să pătrundă prin efracţie într-o clădire situată pe raza localităţii Zamfira. Ajunşi la faţa locului, poliţiştii au depistat în flagrant un bărbat care încerca să sustragă bunuri din incinta unei societăţi private.

Bărbatul a încercat să fugă

La vederea echipajului de poliţie, persoana în cauză a încercat să fugă, pentru imobilizarea acesteia fiind folosit armamentul din dotare, în conformitate cu procedurile legale. În urma uzului de armă, bărbatul a suferit o plagă împuşcată la nivelul braţului, fiind transportat la spital, în vederea acordării îngrijirilor medicale.

Prahovean urmărit general 

Este vorba despre un prahovean în vârstă de 48 de ani, urmărit general, pe numele căruia era emis un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea pentru furt calificat, de la care acesta se sustrăgea.

Cercetările continuă sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat, sub supravegherea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Ploieşti.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel