Bărbat eliberat de o zi, REȚINUT. Ce a făcut în libertate

Un bărbat de 49 de ani din comuna vâlceană Pietrari a fost reținut. El va fi prezentat instanței cu propunere de arestare preventivă. 

Miercuri, la numai o zi de la eliberare, bărbatul a amenințat cu moartea  mai multe persoane din localitatea natală, a informat Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Vâlcea.

Pe 7 noiembrie, bărbatul fusese eliberat condiţionat din penitenciar. El s-a întors în localitatea de domiciliu, după ce a ispăşit o condamnare pentru delicte silvice şi tentativă de tâlhărie. La o zi de la eliberarea din închisoare, el a mers la un bar din comuna Pietrari unde s-a întâlnit cu două persoane pe care le cunoştea şi le-a ameninţat cu moartea.

De la bar, înapoi la penitenciar

”Din verificări a rezultat că bărbatul a ajuns acasă după eliberare, în ziua de 7 noiembrie. La scurt timp, acesta s-a deplasat la barul din comună şi întâlnindu-se cu persoanele vătămate, pe care de altfel le cunoştea, le-ar fi ameninţat cu acte de violenţă şi chiar cu moartea. Poliţiştii s-au deplasat la faţa locului, au înregistrat un dosar penal şi în aceeaşi zi, s-a dispus reţinerea persoanei bănuite, acesta fiind introdus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă Vâlcea”, se menţionează într-un comunicat de presă transmis de reprezentantul IPJ Vâlcea.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de tulburare a ordinii şi liniştii publice şi ameninţare, iar joi bărbatul va fi prezentat judecătorului de drepturi şi libertăţi din cadrul Judecătoriei Horezu, cu propunere de arestare preventivă.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel