Bărbat dispărut în râul Prut, căutat de două zile

Mal Prut
Mal Prut

Un bărbat în vârstă de 30 de ani dispărut, sâmbătă, în apele râului Prut este căutat de pompieri, în sprijin fiind solicitaţi şi reprezentanţi ai Poliţiei de Frontieră. 

Un bărbat în vârstă de 30 de ani dispărut, sâmbătă, în apele râului Prut este căutat de pompieri, în sprijin fiind solicitaţi şi reprezentanţi ai Poliţiei de Frontieră, a informat luni Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Vaslui.

'Căutările au început în cursul zilei de sâmbătă, când a fost anunţat faptul că bărbatul a intrat în râul Prut şi nu a mai reuşit să iasă. Pe parcursul nopţii căutările au fost suspendate şi au fost reluate duminică, fără rezultat.

În sprijinul echipajului de pompieri care a intervenit în zonă cu o barcă cu motor, a fost solicitat un echipaj al Poliţiei de Frontieră cu o ambarcaţiune proprie, căutările fiind continuate în cursul zilei de luni', au transmis reprezentanţii ISU Vaslui. Incidentul s-a petrecut în localitatea Râşeşti, comuna Drânceni, în punctul numit 'La Morăriţa'.

Din primele informaţii, bărbatul a intrat în râu pentru a recupera un buştean adus de apă, s-a scufundat şi nu a mai reuşit să iasă la suprafaţă.

În zona Văii Prutului s-au înregistrat în ultimele zile precipitaţii abundente, intervenţia salvatorilor fiind îngreunată, conform Agerpres. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel