Bărbat din Gorj, condamnat pentru ameninţări pe Facebook

Facebook
Facebook

Un bărbat din Gorj a fost condamnat la un an de închisoare cu suspendare, după ce a lansat pe Facebook mai multe ameninţări la adresa unui poliţist. În plus, acesta a fost obligat de instanţă să achite 2250 de euro daune morale poliţistului, dar şi să facă 80 de zile de muncă în folosul comunităţii. 

Polițistul Radu Constantin Mituțoiu a depus plângere penală împotriva lui Doru Stroe, iar în luna ianuarie a acestui an, procurorii l-au trimis în judecată pe șoferul de TIR. Stroe și-a recunoscut faptele și a solicitat să nu mai fie administrate alte probe, în afara unei filmări postate pe Facebook.

"Bă, de nu ți-oi da cuțite pe gât…Ce mitralieră, mitralieră mă? Bă, îți dau în capu’ ăla sec 50 de gloanțe, bă. 50 și nu regret, niciodată! I-auzi. (înjurături) de polițai împuțit, de jegos. Cine ești tu, mă, Mituțoiul", a spus şoferul de tir. 

La finele săptămânii trecute, Judecătoria Tg-Jiu l-a condamnat la un an de închisoare cu suspendare, magistrații dispunând suspendarea sub supraveghere a executării pedepsei pe un termen de supraveghere de 3 ani.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel