Bărbat din Dâmbovița, acuzat de jaf armat în Germania

Imagine cu rol ilustrativ / Sursa foto: Pexels (Pixabay)
Imagine cu rol ilustrativ / Sursa foto: Pexels (Pixabay)

Un bărbat în vârstă de 37 de ani, din comuna Bezdead, Dâmbovița, este acuzat de jaf armat în Germania.

Polițiștii de la Serviciul de Investigații Criminale au pus, luni, în aplicare un mandat european de arestare, emis de autoritățile judiciare din Germania, pe numele bărbatului.Cel în cauză a fost prezentat Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Ploiești și, ulterior, Curții de Apel, față de acesta fiind dispusă măsura arestării pentru 15 de zile, scrie dbonline.ro.

“La data de 27 iunie a.c., polițiștii din cadrul Serviciului de Investigații Criminale au pus în aplicare un mandat european de arestare emis de autoritățile judiciare din Germania, pe numele unui bărbat de 37 de ani, din Bezdead, pentru comiterea infracțiunii de ”jaf organizat sau armat”, se arată într-un comunicat IPJ Dâmbovița.

O femeie și doi bărbați, prinși în timp ce furau catalizatorul unei mașini, în București

Zilele trecute, o femeie și doi bărbați au fost prinși în flagrant delict vineri de polițiștii din Capitală după ce au furat catalizatorul unei mașini parcate în Sectorul 3.

Potrivit Poliției Capitalei, în luna iunie au fost înregistrate mai multe plângeri cu privire la furtul unor componente auto de la mai multe mașini parcate în Sectorul 1. Din datele și probele administrate în cauză, a rezultat presupunerea rezonabilă că bănuiții ar avea preocupări de natură infracțională pe linia furturilor de catalizatoare.

În urma unor investigații desfășurate de polițiști, doi bărbați și o femeie au fost prinși vineri în flagrant delict, imediat după ce, prin tăiere, au furat catalizatorul unei mașini parcate în Sectorul 3. Aceștia au fost duși la audieri și apoi au fost reținuți pentru 24 de ore, urmând a fi prezentați magistraților cu propunere legală, scrie Mediafax.

Cercetările sunt continuate de polițiști, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat

Jaf ca în filme

În luna mai, un jaf ca în filme la un magazin de bijuterii Chanel din Paris. Hoții au fugit pe motociclete

Jaful a avut loc în timpul zilei în zona Place Vendome din centrul Parisului, locul unui alt jaf de mare amploare anul trecut.

Imaginile video de pe Twitter, despre care poliția pariziană a spus că sunt autentice, arată un hoț care pare că are în mână o armă automată, în fața magazinului Chanel de pe Rue de la Paix. Câteva secunde mai târziu, alți trei tâlhari îmbrăcați în negru și purtând căști au ieșit din magazin cu genți în mână, iar cei patru au plecat în viteză pe două motociclete.

Poliția a transmis că nu are informații despre identitatea hoților

"Totul s-a întâmplat foarte repede și, din păcate, primii polițiști care au sosit erau pe bicicletă”, a declarat, pentru Reuters, un martor care a filmat evenimentul, dar a refuzat să îi fie divulgată identitatea.

Chanel a declarat că nimeni nu a fost rănit și că lucrează cu poliția. Retailerul nu a dezvăluit valoarea bunurilor furate.

Magazinul privat al casei de modă de lux franceze de pe Avenue de la Paix este un magazin temporar care vinde ceasuri și bijuterii, înființat în timp ce magazinul emblematic din Place Vendome este în curs de renovare înainte de redeschiderea sa în următoarele săptămâni.

Magazinele de bijuterii din Paris au suferit o serie de jafuri armate în ultimele luni În septembrie, poliția pariziană a prins trei suspecți de jaf armat după ce au deschis focul asupra mașinii lor în timp ce fugeau de la un jaf de bijuterii în valoare de 10 milioane de euro (12 milioane de dolari) într-un magazin Bulgari din Place Vendome, în centrul Parisului, unde se află hotelul Ritz.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel