Bărbat din Băneasa, găsit spânzurat, după ce a sechestrat și violat o fetiță de 11 ani

Un bărbat a fost găsit spânzurat. Anterior gestului extrem, el a sechestrat și violat un copil, o fetiță de 11 ani, fiica iubitei sale. 

Polițiștii din comuna Băneasa, din Giurgiu, au fost sesizați, miercuri, de către un bărbat, cu privire la faptul că vecinul său s-a spânzurat. O echipă a mers la fața locului și a constatat că cele sesizate se confirmă.

”De asemenea, în timpul cercetărilor, la fața locului s-a prezentat o minoră de 11 ani care a declarat faptul că este fata concubinei persoanei decedate și că, în noaptea de 13/14 august a.c., a fost victima infracțiunilor de lipsire de libertate în mod ilegal și viol, comise de bărbatul decedat. La fața locului s-a deplasat o ambulanță pentru acordarea de îngrijiri medicale minorei. Cu ocazia examinării medico-legale a minorei, medicii legiști au stabilit că aceasta prezintă leziuni specifice infracțiunii de viol”, arată Poliția Giurgiu, potrivit Mediafax. 

De asemenea, la autopsia cadavrului, medicii legiști au stabilit că decesul bărbatului a fost violent, cauzat de insuficiența cardio-respiratorie acută determinată de o asfixie mecanică produsă prin spânzurare.

Cercetările au fost preluate de către procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Giurgiu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel