Bărbat din Alba, reclamat de soție că refuză să pune lemne pe foc, amendat cu 1.500 de lei

Incident halucinant la Roșia Montană. Un bărbat care nu voia să pună lemne pe foc pentru a încălzi locuința a fost reclamat de soție și amendat cu 1.500 de lei. 

Jandarmii din Alba au fost chemați să intervină în Roșia Montană, la un bărbat care refuza să pună lemne pe foc pentru a-și încălzi copiii. Mai mult, bărbatul beat a înjurat jandarmii și s-a ales cu o amendă de 1.500 de lei, scrie Mediafax. 

Potrivit Jandarmeriei Alba, un echipaj de jandarmi din Câmpeni a intervenit, marți seara, la Roșia Montană, în urma unui apel la 112. O femeie a cerut intervenția forțelor de ordin deoarece soțul ei, un bărbat de 41 de ani, refuza să pună mai multe lemne pe foc, în așa fel încât copiii familiei să se încălzească.

Bărbatul, beat și recalcitrant, a fost amendat

Jandarmii au încercat să discute cu bărbatul, dar acesta, beat, a devenit recalcitrant, amenințând și înjurând forțele de ordine. La solicitarea jandarmilor de a se legitima, bărbatul a devenit mai agresiv.

Acesta a primit o amendă de 1.500 de lei pentru săvârșirea în public de fapte, acte sau gesturi obscene, proferarea de injurii, expresii jignitoare sau vulgare, amenințări cu acte de violență împotriva persoanelor sau bunurilor acestora și pentru refuzul de a furniza date pentru stabilirea identități sale.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel