Bărbat decedat după ce ar fi căzut pe treptele scărilor unui bloc

Un bărbat din Rovinari a decedat după ce a căzut pe treptele scărilor blocului, după ce a fost într-o vizită.

Poliţiştii efectuează cercetări pentru ucidere din culpă după ce un bărbat de 46 de ani ar fi căzut pe treptele scărilor unui bloc din oraşul Rovinari, fiind găsit decedat, au informat, marţi, reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Gorj.

Potrivit unui comunicat de presă postat pe site-ul IPJ Gorj, poliţiştii din cadrul Poliţiei Oraşului Rovinari au fost sesizaţi prin apelul 112 de o femeie de 43 de ani, din localitate, despre faptul că o persoană de sex masculin a căzut pe scările unui bloc din localitate. Din primele cercetări efectuate de poliţişti la faţa locului a reieşit faptul că persoana în cauză ar fi un bărbat de 46 de ani, din comuna Turburea, care a fost găsit decedat la parterul blocului.

Bărbatul fusese în vizită la domiciliul unui localnic de 57 de ani, unde au consumat băuturi alcoolice, iar când acesta a intenţionat să plece la locuinţa sa, ar fi căzut în mod accidental pe treptele scărilor blocului, în urma impactului decedând.

Cadavrul a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală Gorj în vederea efectuării necropsiei. În cauză a fost întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de ucidere din culpă, conform Agerpres.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel