Bărbat de culoare, ÎMPUȘCAT de polițiști. Când au văzut că mișcă, l-au ÎNCĂTUȘAT. Situație cutremurătoare

În urma unei morți revoltătoare, ofițerul de poliție a fost demis. 

Asta s-a întâmplat cu ofițerul Adam Coy marți, în timp ce șeful poliției din Columbus, Ohio, afirmă că filmarea martor l-a cutremurat. 

Mai mulți ofițeri de poliție au stat mai multe minute fără a oferi primul ajutor unui bărbat de culoare care agoniza pe asfalt, după ce a fost împușcat de un alt polițist, așa cum a arătat filmarea de pe camera de corp a polițiștilor. 

Conform imaginilor filmate de camera martor, un bărbat de culoare, de 47 de ani, care s-a dovedit ulterior a fi Andre Hill, a zăcut pe trotuar în fața unui garaj, după ce a fost împușcat, în 22 decembrie. În acest timp, polițiștii securizau zona, fără a-i oferi primul ajutor. 

Andre Hill a fost împușcat în fața unui garaj în timp ce ținea într-o mână telefonul mobil, iar cealaltă mână nu era vizibilă, conform SkyNews. Nu era înarmat, dar a fost împușcat în baza bănuielii că ar fi. O bănuială a unui polițist i-a răpit fulgerător viața. 

”Să-l încătușăm, încă mișcă”

La cinci minute după ce a fost împușcat de ofițerul Adam Coy, un alt polițist s-a auzit: ”Să-l încătușăm, încă mișcă”. Și a fost întors, încătușat și lăsat să aștepte ambulanța. 

Câteva minute mai târziu, un alt ofițer ajunge la fața locului și întreabă: ”Face cineva ceva pentru el?”. Apoi el comandă unui ofițer să înceapă resuscitarea. Ulterior, bărbatul de culoare a fost declarat mort. 

”Poliția întâi împușcă, apoi întreabă?”

Fiica bărbatului ucis, Karina Hill, mărturisește că nu se simte în siguranță: ”Este dezgustător ce i-au făcut tatălui meu. Aceste imagini la care am fost nevoită să mă uit... îmi voi aminti tatăl zăcând pe jos pentru tot restul vieții mele... și cum nimeni nu l-a ajutat. Erau 22 de ofițeri la fața locului și niciunul nu l-a ajutat pe tatăl meu. Este de nesuportat. Zăcea pe jos, murind! Care era crima lui Andre Hill? Totul pentru că a fost un bărbat de culoare și, indiferent de motiv, poliția în America întâi împușcă apoi întreabă?”

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel