Bărbat de 56 de ani luat de ape, găsit mort de pompieri

Foto cu caracter ilustrativ. ARHIVĂ. Foto: ISU Covasna
Foto cu caracter ilustrativ. ARHIVĂ. Foto: ISU Covasna

Un bărbat de 56 de ani a fost găsit mort de pompierii bihoreni, marţi, într-un pârâu din satul bihorean Sălişte de Vaşcău, comuna Criştioru de Jos.

Potrivit ISU Bihor, marţi dimineaţă, o vecină a acestuia a apelat serviciul 112 pentru a anunţa dispariţia lui. Femeia a spus că l-a văzut ultima oară luni seară lângă pârâul din sat, dar în timpul convorbirii cu dispeceratul i-a informat pe salvatori că victima a fost văzută chiar în acele momente în apa pârâului, scrie Agerpres. 

La faţa locului au fost mobilizate de urgenţă două echipaje de pompieri militari din cadrul Staţiei de Pompieri Ştei - unul de căutare-salvare şi unul de prim ajutor calificat. Pompierii militari au adus la mal corpul neînsufleţit al bărbatului.

Cea mai afectată zonă



Beiuş-Vaşcău a fost una dintre zonele bihorene afectate cel mai mult de furtunile puternice de luni seară. Zeci de gospodarii din 13 localităţi au fost inundate, iar în Vaşcău un pod a fost luat de ape.

Un copil de 4 ani a fost luat de viitură în satul Valea de Sus, comuna Câmpani. Tatăl copilului conducea autoturismul în care se aflau soţia şi cei doi copii - unul de 4 ani şi un bebeluş. Pentru a scurta drumul, a vrut să treacă prin albia unui pârâu, dar l-a surprins viitura. Ducând copilul la mal, în siguranţă, s-a întors să-şi scoată soţia şi copilaşul din maşină. Până s-a întors, copilul a fost luat de ape. A fost găsit a doua zi la peste trei kilometri distanţă.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel