Bărbat de 51 de ani, audiat după ce a încercat să arunce cu un lichid în căruciorul unei fetițe

Polițiștii din Sighetu Marmației au găsit un bărbat despre care o mamă a scris, pe o rețea de socializare, că a încercat să arunce un lichid incolor în căruciorul în care era fetița ei de 7 luni. 

”În urma postării pe o rețea de socializare a unei fotografii cu un bărbat, care ar fi amenințat o femeie ce se plimba cu căruciorul în care se afla fetița sa, polițiștii din Sighetu Marmației s-au sesizat din oficiu și au desfășurat verificări pentru identificarea victimei, a bărbatului și stabilirea cu exactitate a ce s-a întâmplat. În acest moment, bărbatul, în vârstă de 51 de ani, din Sighetu Marmației, se află la sediul poliției pentru audieri”, anunță polițiștii din Maramureș, conform Mediafax. 

Femeia a postat un avertisment pe Facebook despre incident. Purtătorul de cuvânt al IPJ Maramureș, Florina Meteș, a declarat, joi, că s-a luat legătura cu femeia, ulterior fiind găsit și bărbatul.

Mamă, amenințată și înjurată, când își proteja copilul

O femeie din Sighetu Marmației a scris pe Facebook că un individ a încercat să arunce un lichid incolor în căruciorul fetiței sale de 7 luni.

”L-am observat prima dată peste drum de școala de muzică, mi-a părut dubios, l-am evitat și am traversat strada, s-a ținut după mine, iar în zona Carmis s-a apropiat de cărucior încercând să arunce spre cărucior cu o sticlă, avea și o furculiță și un CD în cealaltă mână. L-am observat ce intenționează să facă și i-am cerut să plece amenințându-l că o să chem poliția, s-a îndepărtat cu greu amenințându-mă și înjurându-mă. Ulterior s-a ținut după mine până la Lidl. În tot acest timp nu am întâlnit niciun echipaj de poliție locală, ordine publică, nimic. Orașul nostru este împânzit mai nou de nebuni, cerșetori și persoane dubioase”, a scrie femeia.

În opinia acesteia, autoritățile locale ar trebui să ia măsuri. ”Eram prea panicată pentru a suna la 112. Nu știam cum să-mi protejez copilul, cum să plec din jurul lui, să scap de el. Mămici, vă rog distribuiți și feriți-vă copiii de acești indivizi! Am revenit cu poză, din nou era la Școala de muzică! Feriți-vă de el!”, a mai scris femeia în postarea sa pe Facebook.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel