Bărbat de 44 ani, arestat după ce a înjunghiat două persoane, în județul Botoșani

Foto: Pexels. Imagine cu rol ilustrativ
Foto: Pexels. Imagine cu rol ilustrativ

Un bărbat și-a înjunghiat doi consăteni în urma unei dispute, în comuna Vorniceni din Botoșani.

Un bărbat în vârsta de 44 de ani din comuna Vorniceni, judeţul Botoşani, a fost reţinut, sâmbătă, de poliţişti, după ce ar fi înjunghiat cu un briceag două persoane, a anunţat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean, Delia Nenişcu.

Potrivit acesteia, reţinerea bărbatului a avut loc în urma unor percheziţii la locuinţa agresorului, în urma cărora a fost găsit briceagul.

"Din cercetări, a reieşit faptul că la data de 14 septembrie, în timp ce bărbatul, de 44 de ani, se afla în drumul public, din localitatea Vorniceni, pe fondul unor discuţii în contradictoriu cu doi consăteni, de 42 şi 37 de ani, i-ar fi lovit pe aceştia, cu un cuţit, provocându-le leziuni fizice ce necesită pentru vindecare, peste 20 de zile de îngrijiri medicale. La data de 16 septembrie 2022, poliţiştii au pus în executare un mandat de percheziţie domiciliară, la locuinţa bărbatului bănuit de comiterea faptei, prilej cu care, într-o zonă cu vegetaţie, din curte, a fost identificat şi ridicat în vederea continuării cercetărilor, un briceag cu o lamă de 6 cm", a precizat Nenişcu.

Bărbatul a fost reţinut pentru 24 de ore şi, ulterior, arestat preventiv pentru vătămare corporală din culpă şi lovire sau alte violenţe. 

Un bărbat de 29 de ani a murit la spital după ce fusese înjunghiat în scara unui bloc

Bărbatul ar fi fost ucis înainte de nuntă, după ce hoții ar fi intrat peste el în casă. Cei doi hoți ar fi intrat în casa bărbatului prin geamul de la baie, potrivit Antena 3. Bărbatul a încercat să-i urmărească, însă din cauza rănilor grave s-a prăbușit în scara blocului.

"Poliţia municipiului Huşi a fost sesizată, prin apel la 112, cu privire la faptul că un bărbat, în vârstă de 29 de ani ar fi fost înjunghiat şi se află, în stare de inconştienţă, în scara unui bloc de pe strada Ştefan cel Mare din municipiul Huşi. Victima a fost transportată la Spitalul municipal Huşi, pentru acordarea de îngrijiri medicale, însă a decedat în cursul dimineţii. La faţa locului s-a deplasat o echipă complexă de cercetare din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Vaslui pentru a fi efectuate cercetări în vederea stabilirii împrejurărilor în care s-a produs decesul persoanei", a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Vaslui, Bogdan Gheorghiţă.

Întrucât în cauză există suspiciunea săvârşirii unei infracţiuni contra vieţii, cercetările au fost preluate de către un procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Vaslui. Două persoane bănuite de participarea la săvârşirea infracţiunii sesizate, bărbaţi de 30, respectiv 31 de ani, din Huşi, au fost depistate şi se află în custodia poliţiştilor. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel