Bărbat care voia să se spânzure în direct pe internet, oprit la timp de polițiști

Foto: Pixabay
Foto: Pixabay

Un bărbat din județul Olt a încercat să își ia viața în direct pe o rețea de socializare. 

Polițiștii din Olt au fost alarmați în această seară după ce un bărbat a încercat să se spânzure în direct pe o rețea de socializare. Oamenii legii au intervenit la timp. 

”Având în vedere imaginile apărute pe o rețea de socializare în care un bărbat a încercat să se sinucidă, Compartimentul de Relații Publice din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Olt este abilitat să comunice următoarele:

La data de 01 decembrie a.c., la ora 18:17, Inspectoratul de Poliție Județean Olt a fost sesizat prin apel de urgență 112 cu privire la faptul că un bărbat, din comuna Nicolae Titulescu, încearcă să se sinucidă prin spânzurare, în direct, pe o rețea de socializare.
 
Imediat, la fața locului, s-a deplasat o patrulă de poliție din cadrul  Secției nr. 8 Poliție Rurală Perieți, care au identificat locuința bărbatului, iar agent șef principal Comănac Daniel a escaladat gardul și a pătruns în încăperea unde bărbatul, în vârstă de 50 de ani, ar fi încercat să-și pună capăt zilelor. Cu sprijinul a doi cetățeni, care au sărit în ajutor, acesta a reușit să-l salveze”, se arată într-un comunicat de presă. 

Bărbatul a ajuns la spital

Bărbatul salvat de polițist a fost transportat la spital cu o ambulanță.

”La fața locului a sosit și echipajul de ambulanță, care l-a transportat pe bărbat la Spitalul Județean de Urgență Slatina, în vederea acordării de îngrijiri medicale, precum și pentru internarea la Secția de Psihiatrie. În cauză, a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă, fiind continuate cercetările pentru a se stabili cauzele care au dus la acest eveniment.

Pe această cale, conducerea Inspectoratului de Poliție Județean Olt felicită intervenția colegilor noștrii,  Agent șef de poliție Comănac Daniel - șeful Postului de Poliție Nicolae Titulescu și Agent șef Iacob Alin - ajutor șef post al Postului de Poliție Șerbănești, care au dat dovadă de promptitudine și profesionalism pentru salvarea unei vieți omenești”, a mai anunțat IPJ Olt. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel