Un bărbat carantinat la domiciliu amenința că dă foc apartamentului și se aruncă de pe bloc. A fost oprit de polițiștii din Constanța

Foto: pixabay.com
Foto: pixabay.com

Un bărbat aflat în carantină la domiciliu, din localitatea Murfatlar, a fost la un pas să producă o tragedie, dar și să își ia viața. 

Astăzi, în jurul orei 09.55, polițiștii din cadrul Poliției orașului Murfatlar au fost sesizați, prin apel 112, de către o femeie, despre faptul că un bărbat ar amenința cu incendierea unui bloc de locuințe. 

La fața locului s-au deplasat de îndată polițiștii constănțeni (adjunctul - Ordine Publică al I. P. J. Constanța, șeful Poliției orașului Murfatlar și o echipă cu negociator din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale al I.P.J Constanța). 

Ce a cerut persoana care amenința

Polițiștii au găsit persoana în cauză, un bărbat de 41 de ani, din Murfatlar, urcată pe blocul de locuințe, aceasta amenințând că se va arunca în gol, dacă nu va veni un procuror sa discute cu el. 

Totodată, la adresa indicată s-au deplasat și pompierii din cadrul I.S.U. Dobrogea cu o autoscară de la Detașamentul Medgidia. 

În urma negocierilor purtate cu polițiștii constănțeni, bărbatul în cauză a intrat în locuinţa sa, acesta fiind transportat la Spitalul Clinic Județean Constanța pentru investigații de specialitate. 

Bărbatul era carantinat la domiciliu

Polițiștii au stabilit faptul că pe numele acestuia fusese instituită măsura carantinării la domiciliu. 

În cauză, a fost întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de amenințare. 

În continuare, polițiștii efectuează verificări în vederea stabilirii cu exactitate a tuturor împrejurărilor care au condus la gestul persoanei în cauză.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel