Bărbat bănuit că a violat o minoră, reţinut de poliţie

Foto: Pixabay.com
Foto: Pixabay.com

Poliţiştii din cadrul Biroului de Investigaţii Criminale Piteşti, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Piteşti, au reţinut un bărbat de 34 de ani, din Piteşti, bănuit de săvârşirea infracţiunii de viol.

"În ziua de 17 martie a.c., poliţiştii din cadrul Biroului de Investigaţii Criminale Piteşti, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Piteşti, au reţinut un bărbat de 34 de ani, din Piteşti, bănuit de săvârşirea infracţiunii de viol.

Din cercetări s-a stabilit că în ziua de 7 ianuarie a.c., cel în cauză ar fi întreţinut relaţii sexuale cu o minoră de 17 ani, împotriva voinţei sale. Sesizarea s-a făcut din oficiu, ca urmare a unei postări pe o reţea de socializare, din partea unei persoane din cercul de cunoştinţe al victimei.

După administrarea probatoriului, în cursul serii, bărbatul a fost reţinut pentru 24 de ore, pe bază de ordonanţă, iar în cursul zilei de astăzi a fost prezentat în faţa instanţei, care a dispus arestarea preventivă pentru 30 de zile", transmite IPJ Argeş.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel