Bărbat acuzat de racolarea minorilor, pedepsit să muncească la școală. Ioana Constantin: Astfel de brute ajung să nu facă un minut de închisoare?

Foto: Facebook
Foto: Facebook

Ioana Constantin, politician PMP, a reacționat în urma cazului de la Vaslui.

"Absolut revoltător cazul de la Vaslui, unde un bărbat condamnat pentru că racola minori în scopuri sexuale a fost pus să presteze muncă în folosul comunității la o școală sau la primărie. Și nu este primul caz în care astfel de condamnați ajung să presteze muncă în folosul comunității lângă unități școlare. Ne aflăm oare în situația absurdă în care ar trebui să interzicem prin lege astfel de decizii revoltătoare? Și mai grav este că astfel de brute ajung să nu facă un minut de închisoare?

Legislația trebuia să devină cu mult mai aspră. Abuzurile la care ajung să fie supuse victimele minore frâng destine, inimi și minți.

În același timp, România este pe primul loc în ceea ce privește furnizarea de victime ale traficului de persoane. În general, pentru exploatare sexuală, dar și pentru muncă forțată.", a scris Ioana Constantin, pe pagina de Facebook.

Reacția vine în contextul în care, un bărbat în vârstă de 53 de ani din Vaslui, acuzat de racolarea minorilor în scopuri sexuale, a fost condamnat la închisoare doar cu suspendare şi a primit 80 de zile de muncă în folosul comunității, la primărie sau chiar la şcoala din sat.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel