Bărbat acuzat că a întreţinut relaţii sexuale cu fiica sa, arestat

Tatăl unei fete de 13 ani,  din localitatea Lăcusteni, judeţul Vâlcea, acuzat că a întreţinut relaţii sexuale cu fiica sa, a fost arestat preventiv pentru 29 de zile, sub acuzaţia de viol şi incest. Bărbatul riscă o pedeapsă cu închisoarea de până la 18 ani.

Potrivit reprezentanţilor Poliţiei Judeţene Vâlcea, mama fetei a sesizat oamenii legii cu privire la cele întâmplate, iar în urma cercetărilor s-a stabilit că faptele au avut loc în perioada noiembrie 2010 - noiembrie 2011.

"O femeie de 40 ani, din localitatea Lăcusteni, a sesizat poliţiştilor din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Vâlcea că soţul său de 42 ani a întreţinut raporturi sexuale cu una din fiicele sale, în vârstă de 13 ani. În urma cercetărilor s-a stabilit că, în perioada noiembrie 2010 - noiembrie 2011, bărbatul a întreţinut, prin constrângere, de mai multe ori, raporturi sexuale cu fiica sa în vârsta de 13 ani. În baza probatoriului administrat în cauză s-a dispus începerea urmăririi penale sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de viol şi incest", a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Vâlcea, subcomisar Eusebiu Predonescu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel