Barack Obama, stropit cu iaurt, în Colorado

Ioan Oltean
Ioan Oltean

Clienții unui restaurant-bar din Boulder, Colorado, au fost martorii unui incident neobișnuit. Preşedintele SUA Barack Obama şi un agent Secret Service au fost stropiţi marţi cu iaurt de către o admiratoare, informează nydailynews.com.

[caption id="attachment_178180" align="alignleft" width="310" caption="AFP"][/caption]

Aflat în drum spre destinația unde trebuia să susțină ultimul său discurs de marți, președintele Barack Obama a oprit la un restaurant-bar la Boulder, Colorado. Doar că, o clientă a restaurantului a fost atât de impresionată de Obama, încât, de emoție, a vărsat un iaurt, stropii ajungând, atât pe pantalonii președintelui, cât și pe cei ai unui agent al Serviciului Secret.

Imediat președintele a început să curețe stropii cu șervețele pentru a îndepărta petele de iaurt.

O zi mai târziu, președintele Obama a povestiti despre incidentul cu iaurtul în timpul discursului susținut la Universitatea din Colorado. "S-a emoţionat foarte tare şi a vărsat iaurt pe mine", după care a continuat: "Şi mai hazardat decât pe mine, a vărsat iaurt pe un agent al Serviciului Secret. Agentul a rămas blocat acolo, holbându-se la ea", a povestit Barack Obama.

Cu toate acestea, președintele SUA și-a permis să o și tachineze pe autoarea incidentului: "Ai vărsat iaurtul pe preşedinte. O să ai ce să povesteşti", i-a spus el, "Sunt foarte stânjenită", i-a răspuns ea.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel