Barack Obama și-a ieșit din fire la Casa Albă. Vezi motivul

obama_furios
obama_furios

Altercație verbală între preşedintele Statelor Unite, Barack Obama, și un jurnalist de la Daily Caller, la Casa Albă. Președintele SUA şi-a ieşit din fire în timp de susţinea un discurs despre încetarea expulzărilor tinerilor imigranţi clandestini, după ce jurnalistul de la publicația conservatoare l-a întrerupt, vineri, în timp de vorbea, lucru care se întâmplă foarte rar într-un cadru atât de formal.

Jurnalistul Neil Munro şi-a exprimat în mod zgomotos nemulţumirea faţă de măsura anunţată de preşedinte, în timp ce Barack Obama explica, într-un discurs, că intenţionează să pună capăt expulzărilor minorilor sosiţi pe teritoriul american înainte să împlinească vârsta de 16 ani, scrie Mediafax.

"Scuzaţi-mă, domnule. Încă nu am ajuns la întrebări, domnule", i-a răspuns Barack Obama. Munro l-a întrebat, atunci, dacă intenţionează să răspundă întrebărilor jurnaliştilor, la care Obama i-a replicat "nu în timp ce vorbesc".

Interpelarea președintelui l-a înfuriat  pe jurnalist, care a mai strigat ceva din fundul grădinii cu trandafiri de la Casa Albă, unde îşi susţinea Obama discursul. În mod evident foarte contrariat, preşedintele i-a spus "nu vreau nicio altercaţie. Nu fac altceva decât să vă răspund la întrebări".

Astfel de întreruperi ale președintelui SUA sunt foarte rare, mai ales în cadrul unor evenimente atât de formale, jurnaliștii așteptând, de obicei, ca președintele să finalizeze discursul.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel