Barack Obama, partidă de golf în Biroul Oval, cu Bill Murray

Cu câteva săptămâni înainte de sfârșitul mandatului său, Barack Obama continuă să promoveze reforma sistemului de sănătate din Statele Unite, în condițiile în care succesorul său, Donald Trump, a anunțat în timpul campaniei prezidențiale că dorește să elimine "cât mai curând posibil" legea privind asigurările de sănătate.

Obama a jucat o partidă de golf în Biroul Oval cu actorul Bill Murray, într-un concurs improvizat ca pretext pentru a promova "Obamacare", faimoasa și uneori criticata reformă a sistemului de sănătate pusă pe picioare de președintele care își petrece ultimele zile la Casa Albă, scrie Agerpres.

În timp ce joacă golf, cu ajutorul unui... pahar, actorul se plânge de o durere la genunchi. "Totul e în regulă?", se neliniștește președintele. "Ați consultat pe cineva?", întreabă el. Conversația se orientează spre o promovare a "Affordable Care Act", cunoscut mai bine sub numele de "Obamacare".

Președintele ales, Donald Trump, l-a numit la sfârșitul lunii noiembrie ca ministru al sănătății pe Tom Price, un oponent feroce al Obamacare. 

Reforma Obamacare a vizat reducerea numărului de americani lipsiți de asigurare de sănătate, instituind un sistem de polițe de asigurare finanțate de stat.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel