Barack Obama, invitat de onoare al Indiei, de Ziua Republicii. Premierul Narendra Modi, ținută extravagantă

Președintele SUA Barack Obama, invitat de onoare al Indiei cu ocazia sărbătoririi Zilei Republicii, s-a întâlnit, duminică, cu prim-ministrul acestui stat, Narendra Modi. Pentru eveniment, premierul indian a ales să poarte o ținută extravagantă, care a atras și critici.  

Narendra Modi a purtat, duminică, la întâlnirea cu președintele american Barack Obama un costum negru cu dungi verticale aurii și o batista în buzunarul de la piept, scrie Daily Mail, potrivit B1 Tv.

La o privire mai atentă a fotografiilor realizate cu zoom la întâlnirea dintre cei doi oficiali, un detaliu uluitor a ieșit la iveală: dungile de pe sacoul și pantalonii premierului indian erau formate dintr-o înșiruire de litere care formau numele întreg al acestuia: „Narendra Damodardas Modi", scris în repetate rânduri, de sus până jos.

Reacțiile pe internet nu au întârziat să apară, existând numeroase voci care au apreciat că premierul indian a atins un nou nivel de stimă de sine.

Narendra Modi nu este primul lider mondial care a purtat un astfel de costum. În 2011, fostul lider egiptean Hosni Mubarak a fost fotografiat purtând un costum făcut la comandă pe care, de asemenea, numele său era imprimat de sute de ori pe material.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel