Barack Obama și Francois Hollande au cinat împreună- FOTO

Președintele SUA, Barack Obama, și omologul său francez, Francois Hollande, au cinat împreună la Paris, la unul dintre cele mai elegante restaurante din lume. 

Serviciile de securitate au fost în alertă maximă în prima seară a summitului de la Paris. Barack Obama şi Francois Hollande au sfidat orice alertă de securitate şi au luat masa la un restaurant elegant din centrul Parisului. Zona a fost împânzită de trupele speciale. La cină, atmosfera a fost relaxată.

Restaurantul ales de cei doi șefi de stat pentru cină a fost L'Ambroise, din Place des Vosges, unul dintre cele mai elegante restaurante din lume. Este un restaurant cotat cu trei stele Michelin, unde prețul mediu al unui meniu este de 360 dolari/persoană. Între delicatesele care se servesc la acest restaurant se numără tocană de homar cu piure de mazăre Saint Germain, sau ochiuri acoperite cu caviar. Barack Obama a glumit cu reporterii: "Voi nu vă puteţi permite", potrivit România TV

150 de şefi de stat şi de guvern se află la Paris unde, până pe 11 decembrie, se desfăşoară un summit dedicat schimbărilor climatice.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel