Barack Obama, fără bucătarul personal Sam Kass la Casa Albă

Sam Kass, bucătarul personal al lui Barack Obama, și-a anunțat demisia din funcția deținută în ultimii șase ani, pentru a sta mai mult timp alături de noua sa soţie.

După șase ani în care a mese sănătoase pentru familia actualului lider al SUA, Barack Obama, bucătarul Sam Kass, în vârstă de 34 de ani, părăsește postu deținut de la Casa Albă.

Sam Kass a început să gătească pentru familia Obama înainte de alegerile din 2008, iar când Barack Obama a devenit președintele Statelor Unite, l-a urmat la Casa Albă.

Relaţia dintre familia prezidenţială şi bucătarul lor a devenit extrem de apropiată în toată această perioadă. Mai mult chiar, Sam Kass a fost numit consilier prezidenţial pentru politici de nutriţie şi a lucrat cu Prima Doamnă, Michelle Obama, în acţiuni pentru combaterea obezităţii în rândul copiilor, administrația Obama fiin foarte anagajată în acest proiect.

Kass și-a motivat decizia de a părăsi Casa Albă, mărturisind că dorește să stea mai mult cu soția sa cu care s-a căsătorit în luna august, dar și că vrea să se odihnească.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel