Barack Obama, clip haios și autoironic, filmat la Casa Albă

Barack Obama, președintele Statelor Unite, este protagonistul unui clip haios și autoironic, filmat și la Casa Albă, care a fost vizualizat până în prezent de aproximativ 20 de milioane de ori. 

Preşedintele american Barack Obama ar face aproape orice să-şi promoveze programul de sănătate (ObamaCare) în rândul americanilor şi asta include să ţină un băţ pentru făcut selfie-uri şi să scoată limba în faţa oglinzii.

Şeful statului american a fost de acord să filmeze un clip haios şi autoironic pentru BuzzFeed, pentru a le da de veste americanilor că luni expiră termenul până la care pot subscrie pentru programul de sănătate ObamaCare anul acesta, scrie ziarul New York Post în pagina electronică, potrivit Mediafax.

Publicația susține că Obama atinge noi culmi ale unui comportament care nu caracterizează un preşedinte, ca protagonist al unui videoclip de două minute intitulat "Lucruri pe care le fac toţi, dar despre care nimeni nu vorbeşte" și lansat pe Internet joi.

Obama nu a ezitat să țină un băţ pentru făcut selfie-uri, să pozeze în oglindă serios, făcând cu ochiul, scoțând limba, dar și zâmbind sau cu ochelari de aviator și mimând că trage cu pistolul.

Liderul de la Casa Albă îşi promovează mesajul tot la oglindă, făcându-se că nu pronunţă corect chiar termenul limită de înscriere în ObamaCare.

Potrivit scenariului clipului, Obama se pregătește pentru întâlnirea cu un reporter pentru un interviu. "Pregătirea" președitnelui american dinainte de interviu, la Casa Albă, este prezentată în paralel cu pregătirea reporterului, acasă.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel