Barack Obama a anunțat că are Covid-19

Foto: Instagram Barack Obama
Foto: Instagram Barack Obama

Al 44-lea președinte american, Barack Obama, a anunțat că este pozitiv la coronavirus.

„Tocmai ce-am primit rezultatul pozitiv la Covid-19. Am avut mici dureri în gât de vreo două zile, dar în afară de ele mă simt bine. Michelle și cu mine suntem recunoscători că suntem vaccinați și cu doza a treia. Ea are rezultat negativ. Este totuși un semnal bun că, chiar dacă numărul de cazuri scade, ar trebui să vă vaccinați cu toate dozele dacă nu ați făcut-o deja pentru a preveni simptome mai grave și pentru a nu le da și altora Covid-19”, se arată într-un mesaj postat de politicianul american pe pagina sa de Facebook, duminică seara.

Barack Obama a topit internetul cu o fotografie de ziua lui Michelle Obama

Cunoscut ca fiind un soț ideal, Barack Obama a postat un mesaj cu adevărat emoționant pentru soția sa, Michelle, cu ocazia zilei sale de naștere. Michelle Obama a împlinit pe 17 ianuarie vârsta de 58 de ani. 

„La mulți ani, Michelle. Iubirea mea, partenera mea, cea mai bună prietenă a mea", a scris Barack Obama pe rețelele de socializare, în dreptul fotografiei care a topit Internetul.

Barack Obama este cunoscut pentru fotografiile de familie pe care le publică pe rețelele de socializare în fiecare an de ziua soției sale. Imaginea de anul acesta i-a impresionat pa admiratorii cuplului, care au reacționat la postarea fostului președinte american.

Peste 5 milioane de aprecieri a strâns fotografia de pe Instagram

Imaginea în care Barack Obama o sărută pe Michelle Obama a atras peste 5 milioane de aprecieri doar pe Instagram.

"A venit dulcele 58! Vă mulțumesc mult pentru revărsarea voastră de dragoste. Indiferent dacă ai trimis mesaje, e-mail sau ai postat pe rețelele de socializare, fiecare mesaj de ziua mea de naștere pe care l-am primit astăzi a însemnat mult pentru mine. Sunt atât de recunoscătoare că am atât de mulți oameni care mă încurajează. Aștept cu nerăbdare să vedem ce ne rezervă anul care vine", a scris Michelle Obama, alături de un videoclip în care dansează lângă tort.

VEZI ȘI: Premieră în SUA. O femeie afro-americană, numită de Biden la Curtea Supremă.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel