Baptiștii din Timișoara, după ce primarul Fritz a finanțat marșul LGBT: Nu credem că aplicarea unei agende externe e un demers înțelept

Baptiștii  din Timișoara nu sunt de acord cu acțiunile primarului Dominic Fritz. de a finanța un marș LGBT din bani publici.

Baptiștii din Timișoara se poziționează în răspăr cu acțiunile primarului Dominic Fritz, care a finanțat organizarea unui marș LGBT+ prin orașul de pe Bega:

„Stimate domn primar,

În numele credincioșilor creștini baptiști din Comunitatea Timișoara, dorim să ne exprimăm dezamăgirea și dezacordul nostru cu privire la decizia recentă a Consiliului Local al municipiului Timișoara de a sponsoriza cu bani publici acțiuni legate de Festivalul Pride al mișcării LGBT, desfășurat în orașul nostru intre 6-14 August.

Mâhnirea noastră nu este legată numai de aspectul folosirii banilor publici în susținerea unor proiecte de acest gen (în timp ce alte acțiuni specifice orașului nostru nu au primit această susținere) dar mai ales, pentru faptul că aceste acțiuni Îl dezonorează pe Dumnezeu, prin promovarea deșănțat a unui comportament păcătos și contribuie la slăbirea fibrei morale a națiunii noastre.

Aceste acțiuni caută să normalizeze ceva care din perspectiva lui Dumnezeu nu reprezintă niciodată normalitatea intențiilor Sale cu familia si societatea umană.

Ca și credincioși, ne rugăm pentru binele cetății în care Dumnezeu ne-a așezat și suntem conștienți că doar neprihănirea înalță un popor, pe când păcatul este rușinea popoarelor, iar promovarea păcatului nu va aduce binecuvântarea lui Dumnezeu, ci pedeapsa Lui.

Nu credem că aplicarea cu orice preț a unei agende externe, străine de mentalitatea majorității românilor este un demers înțelept care trebuie urmat. Vă rugăm să reflectați asupra acestor lucruri și pe viitor să țineți cont de sensibilitățile morale ale locuitorilor acestui oraș care v-au oferit votul și susținerea lor.

Să nu uităm de vremelnicia unor funcții cu care suntem investiți, iar la judecata istoriei – dar mai ales a lui Dumnezeu, să fim găsiți drepți.

Vă asigurăm de rugăciunile si de considerația noastră și ne rugăm ca bunul Dumnezeu să vă lumineze în orice demers care Îl onorează pe El și atrage binecuvântarea Lui asupra comunităților din care facem parte.

Președinte, Marius Birgean

Secretar, Florin Iosub“, au transmis reprezentanții comunității baptiste din Timișoara

Ben Oni Ardelean, după ce Fritz a finanțat un festival LGBTQ+: Primăria Timișoara a ajuns fortăreața neo-marxismului

Ben Oni Ardelean, membru al Camerei Deputaților, a avut o reacție față de decizia Primăriei din Timișoara de a finanța festivalul LGBTQ:

„Primăria Timișoara finanțează organizarea unui festival LGBTI+, în condițiile în care Festivalul Inimilor, aflat sub patronaj UNESCO, Timfloralis, un magnet de turiști, investiții, proiecte și multe alte evenimente de impact ale orașului au fost aruncate la coșul de gunoi de “revoluționarii bunei guvernări”.

Primăria Timișoara a ajuns fortăreața neo-marxismului, fantoma care bântuie Europa. Se pare că tot ce a fost bun trebuie aruncat și înlocuit cu toate inepțiile agreate de tovarăși (Străzi pentru comunitate, dar comunitatea lipsește, Zilele Timișoarei organizate în bătaie de joc și lista lista poate continua).

Oare unde ne îndreptăm? Cât o să-i mai tolerăm? Cât vor mai continua în acest ritm? Ce își doresc cu adevărat? Nu sunt doar întrebări personale, ci nedumeririle multor timișoreni.

Dumnezeu să binecuvânteze orașul nostru!“, a scris Ben Oni Ardelean pe Facebook (vezi AICI).

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel