Urmărește emisiunea live


Ellaal Goldberg şi Realitatea Tv, aduc bani pentru presă

Un holding american a venit în România unde va investi zeci de milioane de dolari în mass media.

 

Holdingul american Ellaal Goldberg, cu sediul în Washington DC, care este acționarul majoritar al Ellaal Goldberg SA, cu sediul în România, a anunțat că va investi până la 50 de milioane de dolari în mass media din România, din care cel puţin 20 milioane USD în primul an, anunţă stiridiaspora.com.

Astfel, Ellaal Goldberg Corporation a anuntat extinderea sferei investiţiilor în investiţii strategice atât în radio şi televiziune cât si interactive, care sunt in negocieri avansate pentru prima runda de investitii în România şi că este capitalizată pe deplin pentru a încheia primele tranzacţii.

Reprezentantul american al holdingului a declarat, printre altele, că se doreşte un impact pozitiv în România, "impactul acestor investiții se va reflecta asupra menținerii și creșterii unui mediu liber și independent în această regiune importantă".

Ellaal Goldberg SA, cu sediul în Târgu Mureș, România, va putea fi contactată în curând, condiţiile şi membrii conducerii, cei care vor semna pentru bani, îi aflaţi pe stiridiaspora.com.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel