Bani pentru dezinstituționalizarea copiilor din centrele de plasament

Alexandru Ichim / 09 Martie 2019 / 09:02 Salveaza PDF Comentarii
Euro
Euro

Agenția pentru Dezvoltare Regională Centru a lansat un apel pentru depunerea de proiecte pentru dezinstituționalizarea copiilor din centrele de plasament. 

Agenția pentru Dezvoltare Regională Centru a lansat un nou apel de proiecte privind investițiile pentru dezinstituționalizarea copiilor din centrele de plasament de la nivelul Regiunii Centru.

Alocarea financiară la nivel național este de peste 78 de milioane de euro, iar un proiect poate avea ca valoare maximă eligibilă un milion de euro. Solicitanți eligibili sunt Direcțiile Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului din județele care se regăsesc în Lista de prioritizare elaborată de Autoritatea Națională pentru Protecția Drepturilor Copilului și Adopție pentru implementarea planurilor de dezinstituționalizare. 

Proiectele care pot fi depuse în cadrul acestui apel trebuie să ducă la simplificarea metodologiei de închidere a centrelor de plasament, în conformitate cu planurile de închidere elaborate de fiecare DGASPC în parte. 

Peste 30 de persoane au participat la sesiunea de informare organizată de ADR Centru la Alba Iulia, eveniment adresat potențialilor beneficiari ai apelului de proiecte privind investițiile. 

 

Vezi și: 

Tren deraiat. Circulaţia rutieră a fost reluată pe DN 17C

Se clatină scaunul lui Toader. Borza, previziunea momentului pe scena politică

 

Te-ar putea interesaIti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.23