Bani în plus pentru Radet. Ce sumă a aprobat CGMB

Consiliul General al Municipiului Bucuresti a probat, în şedinţa de marţi, alocarea a încă 47 milioane lei pentru subvenţia la energia termică pentru populaţie în sezonul de iarnă, după ce pe 10 decembrie a votat o rectificare bugetară prin care se dăduseră RADET alte 37 milioane lei. 

Consilierii municipali au calificat atunci această măsură drept una extrem de necesară pentru a acoperi funcţionarea RADET până la accesarea împrumutului de 248 milioane lei de la Ministerul Finanţelor Publice, bani ce vor fi daţi regiei pentru a putea asigura furnizarea energiei termice în această iarnă.

Pe 16 noiembrie, Consiliul General a aprobat accesarea unui împrumut de 248 milioane de lei de la Ministerul Finanţelor Publice.

Primarul general interimar al Capitalei, Răzvan Sava, s-a întâlnit recent cu vicepremierul Vasile Dâncu pentru a solicita Guvernului sprijin financiar în vederea asigurării continuităţii serviciului de alimentare cu energie termică a Bucureştiului în sezonul rece 2015-2016, precizând că sunt fonduri doar până la sfârşitul anului.

Sava a solicitat sprijin financiar din fondul de rezervă aflat la dispoziţia Guvernului pentru a acoperi diferenţele de cheltuieli pentru serviciul de alimentare cu agent termic al Capitalei, necesar în sezonul rece 2015-2016. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel