Bani europeni pentru termoficare. Firea: Proiect realizat de mine. Sper că noul primar îi va folosi corect

Gabriela Firea anunţă că 212 km de reţea de termoficare vor fi modernizaţi cu fonduri europene. 

"216 milioane euro din fonduri europene pentru refacerea a 212 km de conducte din Bucuresti! Ma bucur ca proiectul realizat de mine si echipa mea este apreciat si finantat de Comisia Europeana.

Vor fi inlocuiti 212 km de conducte, unele vechi de peste 50 de ani. Am muncit 3 ani, dosarele acestui proiect umplu o camera intreaga. Am obtinut pentru Bucuresti o finantare consistenta, de 216 milioane euro din Fondul de coeziune. Iar astazi a fost anuntata, oficial, si aprobarea investitiei de catre Comisia Europeana", transmite senatorul PSD Gabriela Firea.

Firea: Sper ca noul primar va folosi acesti bani europeni corect

"Comisarul pentru coeziune și reforme, Elisa Ferreira, a declarat: 'Această investiție a UE în modernizarea unei infrastructuri esențiale pentru capitala României este un bun exemplu de proiect care poate îndeplini simultan obiectivele de îmbunătățire a vieții de zi cu zi a cetățenilor, cât şi cele ale Pactului verde și în materie de schimbări climatice'.

Chiar daca fostul ministru al Fondurilor Europene a tinut contractul in sertar din luna iulie 2020 pana dupa alegeri, ca sa fie semnat de noul primar, reprezentantii autoritatilor europene stiu cine a muncit si a realizat acest proiect. Ii felicit pe toti cei implicati, profesionistii din PMB, fostul RADET, acum Termoenergetica, pt seriozitatea si implicarea lor. Sper ca noul primar va folosi acesti bani europeni corect, legal si la timp, in beneficiul bucurestenilor!", transmite Gabriela Firea, actual senator PSD şi primar general al Capitalei în perioada 2016-2020. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel